Hopp til hovedinnhold

NAF Senter Fredrikstad

Adresse: Stabburveien 7, 1617 Fredrikstad

Få veibeskrivelse

Åpningstider:

man-tor: 08:00 - 16:00
fre: 08:00 - 16:00
På NAF-senteret i Fredrikstad får du utført EU-kontroll (periodisk kjøretøykontroll, test for kjøp eller salg av bil, gjennomgang av bilen før garantien utløper og vanlige drifts- og sikkerhetstester

Informasjon om NAF Senter Fredrikstad

  • Senteret har nøkkelinnkast for innlevering av bilnøkler venstre side av inngangsdør.
  • Senteret gjennomfører EU-kontroll på kjøretøy opptil 3,5 tonn.

NAF Bilverksted Fredrikstad

Vi utfører både service og reparasjoner gjennom vår nye tjeneste NAF Verksted. Vi fikser de vanligste feilene på de fleste biler og utfører service i henhold til bilprodusentenes retningslinjer.

Snakk med oss neste gang du er på NAF Senteret, vi gir deg gjerne et godt tilbud på service eller reparasjon – og er du medlem får du rabatt på arbeidet. Benytt kontaktskjema lenger ned på siden om du ønsker å sende oss en forespørsel.

Vi utfører service og reparasjon på de fleste biler. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Les mer om NAF Verksted og be om pristilbud

Har du spørsmål om vår nye tjeneste NAF Verksted i Fredrikstad? 
Ring: 08505 eller kom innom for en prat.

EU-kontroll Fredrikstad

Vi er opptatt av trafikksikkerhet og står klar til å kontrollere ditt kjøretøy. Hos NAF i Fredrikstad får du fast timeavtale slik at du slipper å sette fra deg bilen hele dagen. Kontrollen tar ca 40-45 minutter, avhengig av biltype. Slapp av med en gratis kopp kaffe mens du venter.

NAF-tester

Skal du selge eller kjøpe bil, tilbyr NAF Senter Fredrkstad omfattende tilstandsrapporter. I tillegg kan vi sjekke bilen din for feil og mangler før garantien går ut, og vedlikeholdstjenester som skift av olje, vindusviskere, batteri, m.m.

Veibeskrivelse: 
Kjør mot nordøst (fre Fredrikstad mot Sarpsborg) på RV109/Rolvsøyveien mot Wilbergjordet. Ta andre avkjøring inn på Stabburvegen, hold til høyre. Inngang på baksiden av bygget, siden som vender mot RV109.