Hopp til hovedinnhold

NAF Senter Haugesund

Adresse: Hemmingstadveien 21, 5535 Haugesund

Få veibeskrivelse

Åpningstider:

man-tor: 08:00 - 16:00
fre: 08:00 - 16:00
På NAF-senteret i Haugesund får du utført EU-kontroll (periodisk kjøretøykontroll), verkstedtjenester som service og reparasjon, test for kjøp eller salg av bil, gjennomgang av bilen før garantien utløper og vanlige drifts- og sikkerhetstester.

Informasjon om NAF Senter Haugesund

  • Senteret har nøkkelinnkast for innlevering av bilnøkler i metalluke i inngangsparti, venstre for hoveddør
  • Senteret tar dessverre ikke imot bobiler.
  • Senteret gjennomfører EU-kontroll på kjøretøy opptil 7,5 tonn.

Skal du selge eller kjøpe bil, tilbyr NAF Senter Haugesund også mer omfattende tilstandsrapporter. I tillegg kan vi sjekke bilen din for feil og mangler før garantien går ut, driftstest for et godt vedlikehold og vedlikeholdstjenester som skift av olje, vindusviskere og batteri.

NAF Bilverksted Haugesund 

Vi kan nå utføre både service og reparasjoner. Vi fikser de vanligste feilene på de fleste biler og utfører service i henhold til bilprodusentenes retningslinjer.

Snakk med oss neste gang du er på NAF Senteret, vi gir deg gjerne et godt tilbud på service eller reparasjon – og er du medlem får du rabatt på arbeidet.

Vi utfører service og reparasjon på de fleste biler.

NAF-tester

Skal du selge eller kjøpe bil, tilbyr NAF Senter Haugesund omfattende tilstandsrapporter. I tillegg kan vi sjekke bilen din for feil og mangler før garantien går ut, driftstest for et godt vedlikehold og vedlikeholdstjenester som skift av olje, vindusviskere, batteri, m.m.

EU-kontroll Haugesund

Vi er opptatt av trafikksikkerhet og står klar til å kontrollere ditt kjøretøy. Hos NAF Senter Haugesund får du fast timeavtale slik at du slipper å sette fra deg bilen hele dagen. Kontrollen tar ca 40-45 minutter, avhengig av biltype. Slapp av med en gratis kopp kaffe mens du venter.

NAF Senter Haugesund_1.JPG

Slik kommer du deg til NAF Senter Haugesund:

Fra øst E134 til høyre i rundkjøringen, passerer Mercedes og Volvo, deretter ligger NAF-senteret til høyre i Hemmingstadveien.