Hopp til hovedinnhold

NAF Senter Jessheim

Adresse: Energiveien 16, 2069 Jessheim

Få veibeskrivelse

Vi tilbyr:

Se alle
På NAF-senteret i Jessheim får du utført EU-kontroll (periodisk kjøretøykontroll, test for kjøp eller salg av bil, gjennomgang av bilen før garantien utløper og vanlige drifts- og sikkerhetstester.

Skal du selge eller kjøpe bil, tilbyr NAF Senter Jessheim også mer omfattende tilstandsrapporter. I tillegg kan vi sjekke bilen din for feil og mangler før garantien går ut, driftstest for et godt vedlikehold og vedlikeholdstjenester som skift av olje, vindusviskere og batteri. 

NAF Senter Jessheim.jpg

Veibeskrivelse: Fra sør: Kjør av til Jessheim og ta til høyre i andre rundkjøring. Kjør opp bakken og ta til høyre i rundkjøringen. Følg veien rett frem over jernbanebroen.Ta til venstre i rundkjøringen ved Toyota og følg RV174 til Volvo/Bilia kommer på venstre side. Ta inn til venstre og første til høyre inn Energiveien. NAF-senteret ligger innerst i veien, på venstre side. Fra nord: Ta av på motorvei og følg RV174 til Jessheim. Ta til høyre ved Volvo og første til høyre inn Energiveien. NAF-senteret ligger innerst i veien, på venstre side.