Hopp til hovedinnhold

NAF Senter Jessheim

Adresse: Energiveien 16, 2069 Jessheim

Få veibeskrivelse

Åpningstider:

man-tor: 08:00 - 16:00
fre: 08:00 - 15:00

Vi tilbyr:

Se alle

NAF Garantiutløpstest

Medlem 2490,-

Ikke-medlem 3090,-

Finn ledig tid

NAF Test ved kjøp - basis

Medlem 1550,-

Ikke-medlem 1850,-

Finn ledig tid

EU-kontroll

Medlem 1150,-

Ikke-medlem 1350,-

Finn ledig tid
På NAF-senteret i Jessheim får du utført EU-kontroll (periodisk kjøretøykontroll, test for kjøp eller salg av bil, gjennomgang av bilen før garantien utløper og vanlige drifts- og sikkerhetstester.

Informasjon om NAF Senter Jessheim

  • Senteret har nøkkelinnkast for innlevering av bilnøkler venstre ved inngang
  • Senteret gjennomfører EU-kontroll på kjøretøy opptil 3,5 tonn.

Skal du selge eller kjøpe bil, tilbyr NAF Senter Jessheim også mer omfattende tilstandsrapporter. I tillegg kan vi sjekke bilen din for feil og mangler før garantien går ut, driftstest for et godt vedlikehold og vedlikeholdstjenester som skift av olje, vindusviskere og batteri. 

NAF Senter Jessheim.jpg

Veibeskrivelse: Fra sør: Kjør av til Jessheim og ta til høyre i andre rundkjøring. Kjør opp bakken og ta til høyre i rundkjøringen. Følg veien rett frem over jernbanebroen.Ta til venstre i rundkjøringen ved Toyota og følg RV174 til Volvo/Bilia kommer på venstre side. Ta inn til venstre og første til høyre inn Energiveien. NAF-senteret ligger innerst i veien, på venstre side. Fra nord: Ta av på motorvei og følg RV174 til Jessheim. Ta til høyre ved Volvo og første til høyre inn Energiveien. NAF-senteret ligger innerst i veien, på venstre side.