NAF Bilverksted i Oslo

Vårt bilverksted utfører både service og reparasjoner.

Vi fikser de vanligste feilene på de fleste biler, og utfører service etter bilprodusentenes retningslinjer.

Snakk med oss neste gang du er på NAF-senteret, så gir vi deg gjerne et godt tilbud på service eller reparasjon – og er du medlem får du selvfølgelig rabatt på arbeidet!

Har du spørsmål om NAF Verksted? 
Ring: 08505 eller kom innom for en hyggelig prat.

NAF-tester

En godkjent NAF-test gjør det tryggere for deg som skal kjøpe bil, og enklere for deg som skal selge bil. 

Våre garantiutløpstester oppdager om bilen din har skjulte, potensielt dyre feil som dekkes av garantien før den går ut. Noen av våre medlemmer har spart over 100 000 kroner på dette tilbudet!

Ellers gjennomfører vi gjerne driftstest og vedlikeholdstjenester som skift av olje, vindusviskere og batteri.

EU-kontroll i Oslo

Trafikksikkerhet er vår store hjertesak. Derfor står vi klar til å kontrollere ditt kjøretøy så du kommer vel frem uansett hvor du skal.

Hos oss får du fast timeavtale, så du slipper å sette fra deg bilen hele dagen. Kontrollen tar bare en halvtimes tid, så ta deg et pusterom i hverdagen med en god kopp kaffe og wifi helt gratis mens du venter.

Oslo2.jpg

Slik kommer du deg hit

Kommer du fra vest eller sør, er det bare å følge Økernveien og ta 1. avkjøring til høyre i rundkjøringen ved Bilia på Økern. Kjør over broen og ta 1. avkjøring til venstre, ta så til høyre, og NAF-senteret ligger i enden av veien.

Kommer du fra nord eller øst via Ring 3 eller Riksvei150, tar du avkjøringen mot rv163/Økern/Tøyen/Stovner. Følg så rett frem på Økernveien mot gamle Oslo. I den 4. rundkjøringen tar du 3. avkjøring. Ta så første vei til venstre mot Haslevangen og ta så til høyre, NAF-senteret ligger da i enden av veien.

Slik reiser du med kollektiv: 
Det er gode buss og t-baneforbindelser kun 11 min unna NAF Senteret på Haslevangen. Se kart med kollektivforbindelser (pdf)