Hopp til hovedinnhold

NAF Senter Stavanger

Adresse: Stokkamyrveien 10, 4313 Sandnes

Få veibeskrivelse

Åpningstider:

man-tor: 07:30 - 16:00
fre: 07:30 - 16:00
På NAF-senter Stavanger får du utført EU-kontroll, verkstedtjenester, NAF-tester for kjøp eller salg av bil, sjekk av bilen før garantien utløper med mer.

Informasjon om NAF Senter Stavanger

  • Senteret har nøkkelinnkast for innlevering av bilnøkler høyre side ved inngangsparti - gult skilt rød luke
  • Senteret har nøkkelautomat for utlevering av bilnøkler utenom senterets åpningstider.
  • Senteret gjennomfører EU-kontroll på kjøretøy opptil 3,5 tonn.

NAF Bilverksted Stavanger

Vi utfører både service og reparasjoner gjennom vår nye tjeneste NAF Verksted. Vi fikser de vanligste feilene på de fleste biler og utfører service i henhold til bilprodusentenes retningslinjer.

Snakk med oss neste gang du er på NAF Senteret, vi gir deg gjerne et godt tilbud på service eller reparasjon – og er du medlem får du rabatt på arbeidet.

Vi utfører service og reparasjon på de fleste biler. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Har du spørsmål om vår nye tjeneste NAF Verksted? 
Ring: 08505 eller kom innom for en prat.

NAF-tester

Skal du selge eller kjøpe bil, tilbyr NAF Senter Stavanger også mer omfattende tilstandsrapporter. I tillegg kan vi sjekke bilen din for feil og mangler før garantien går ut, driftstest for et godt vedlikehold og vedlikeholdstjenester som skift av olje, vindusviskere og batteri.

EU-kontroll Stavanger

Vi er opptatt av trafikksikkerhet og står klar til å kontrollere ditt kjøretøy. Hos NAF Senter Stavanger får du fast timeavtale slik at du slipper å sette fra deg bilen hele dagen. EU-kontrollen tar ca 40-45 minutter, avhengig av biltype. Slapp av med en gratis kopp kaffe mens du venter.

Slik kommer du deg til NAF Senter Stavanger

Veibeskrivelse: NAF-senteret ligger like ved Kvadrat kjøpesenter i Sandnes. Kjør til parkeringshuset så ser du NAF-senteret like nedenfor.
Spesielle kjennetegn ved NAF Senter Stavanger: Vi tar EU-kontroll på både campingbiler og amerikanske vans (men vi tar ikke servicetest).