Derfor dropper Hyundai rene bensin- og dieselbiler i Norge

Hyundai IONIQ 5 vekker oppsikt med sitt spesielle design. Men Hyundai vekker også oppsikt med sine valg om å fase ut rene bensin- og dieselbiler.


Hyundai er elektriske i Norge

Hyundai gjorde suksess med sin IONIQ i Norge. Så kom rekkeviddekongen Kona. Men ingen av bilene vekker så mye oppsikt som den nye IONIQ 5. Øyvind Knutsen i Hyundai Norge forteller mer om bilen, og hvorfor Hyundai i Norge siden nyttår sluttet å selge rene bensin- og dieselbiler.

Dette er Elbilpodden

Elbilpodden er en podcast om elbil fra NAF, og programlederne Anette Berve og Harald Wisløff har aktuelle gjester i studio hver 14. dag. Her skal vi besvare både det du lurer på og det du ikke visste!

Hvordan abonnerer jeg på Elbilpodden?

PC/ Mac: Hvis du trykker på knappen «Follow» i det lille avspillingsvinduet rett over, får du opp en QR-kode du kan scanne med mobiltelefonen din. Deretter velger du bare ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Mobil: Trykk + i det lille avspillingsvinduet, og velg deretter ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Du kan også abonnere på Elbilpodden i Spotify her, eller i iTunes her. Du finner også Elbilpodden på Youtube i egen spilleliste og selvsagt her på nettsidene til NAF.

Gi oss tips og tilbakemeldinger!

Har du forslag til aktuelle temaer eller gjester i studio? Vil du gi oss ros eller ris? Ikke nøl med å ta kontakt! Sjekk ut NAF Elbil på Facebook og send oss en melding på Messenger.

Publisert: 30. juni 2021

Sist oppdatert: 30. november 2023

Anette Berve og Harald Wisløff,

Fant du det du lette etter?