Designeren feller dom over navigasjonssystemer

Hvor godt fungerer egentlig alle skjermene i moderne elbiler? Vi har latt eksperten felle dommen.


31 biler med hver sine skjermer

Alle moderne elbiler har en eller flere skjermer, og de fysiske knappene blir borte en etter en. Er dette bra? Hvordan var brukeropplevelsen av de 31 bilene vi hadde med i årets store vintertest? Tina Mordal fra firmaet Clave jobber for NAF, og hun er såkalt UX-designer. Altså ekspert på nettopp brukervennlighet på skjerm! Hvor begeistret tror du egentlig hun er for skjermene og programvaren som følger med dagens elbiler? Vi kan avsløre at UX-designeren mener de fleste bilprodusentene har et stykke å gå.

Dette er Elbilpodden

Elbilpodden er en podcast om elbil fra NAF, og programlederne Anette Berve og Harald Wisløff har aktuelle gjester i studio hver 14. dag. Her skal vi besvare både det du lurer på og det du ikke visste!

Hvordan abonnerer jeg på Elbilpodden?

PC/ Mac: Hvis du trykker på knappen «Follow» i det lille avspillingsvinduet rett over, får du opp en QR-kode du kan scanne med mobiltelefonen din. Deretter velger du bare ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Mobil: Trykk + i det lille avspillingsvinduet, og velg deretter ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Du kan også abonnere på Elbilpodden i Spotify her, eller i iTunes her. Du finner også Elbilpodden på Youtube i egen spilleliste og selvsagt her på nettsidene til NAF.

Gi oss tips og tilbakemeldinger!

Har du forslag til aktuelle temaer eller gjester i studio? Vil du gi oss ros eller ris? Ikke nøl med å ta kontakt! Sjekk ut NAF Elbil på Facebook og send oss en melding på Messenger.

Publisert: 29. mars 2022

Sist oppdatert: 30. november 2023


Fant du det du lette etter?