Hva mener egentlig MDG om elbilen?

Nestleder Arild Hermstad i Miljøpartiet De Grønne svarer på om hva partiet egentlig mener om bilen, og elbilen.


Med Chevy van på vei til fest

Hva mener Miljøpartiet De Grønne egentlig om elbilen? Er det sånn at de ikke liker noen biler? Vi har fått nestleder Arild Hermstad til å forklare, og svarene er nok litt mer nyansert enn mange skulle tro. Hør om MDGs bilpolitikk for by og land, og om en MDG-nestleder som satt i en Chevy van på vei til fest i sine yngre dager. Og ikke minst; har nestlederen bil selv?

Dette er Elbilpodden

Elbilpodden er en podcast om elbil fra NAF, og programlederne Anette Berve og Harald Wisløff har aktuelle gjester i studio hver 14. dag. Her skal vi besvare både det du lurer på og det du ikke visste!

Hvordan abonnerer jeg på Elbilpodden?

PC/ Mac: Hvis du trykker på knappen «Follow» i det lille avspillingsvinduet rett over, får du opp en QR-kode du kan scanne med mobiltelefonen din. Deretter velger du bare ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Mobil: Trykk + i det lille avspillingsvinduet, og velg deretter ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Du kan også abonnere på Elbilpodden i Spotify her, eller i iTunes her. Du finner også Elbilpodden på Youtube i egen spilleliste og selvsagt her på nettsidene til NAF.

Gi oss tips og tilbakemeldinger!

Har du forslag til aktuelle temaer eller gjester i studio? Vil du gi oss ros eller ris? Ikke nøl med å ta kontakt! Sjekk ut NAF Elbil på Facebook og send oss en melding på Messenger.

Publisert: 29. mars 2022

Sist oppdatert: 30. november 2023


Fant du det du lette etter?