Juristene og ekspertene svarer på spørsmål om elbil

Hvilke rettigheter har man om elbilen ikke går så langt eller lader så fort som lovet?


En av NAFs viktigste medlemsfordeler

NAFs jurister og eksperter svarte på en mengde spørsmål om elbil under nettmøtet før jul. Vi har laget en spesialepisode av Elbilpodden om nettmøtet som en liten julehilsen.

Juridisk bistand og ekspertise er en av NAFs viktigste medlemsfordeler, men av og til åpner vi fordelen for alle i nettmøter. Kanskje får du svar på et spørsmål som du lurer på selv?

Dette er Elbilpodden

Hva må jeg vite når jeg skal kjøpe elbil? Hvorfor er lading så vanskelig? Hvilke elbiler kommer de neste månedene, og hvor lang rekkevidde har de? Hva skjer med avgiftspolitikken?

Elbilpodden er en podcast om elbil fra NAF, og programlederne Anette Berve og Harald Wisløff har aktuelle gjester i studio hver 14. dag. Her skal vi besvare både det du lurer på og det du ikke visste!

Hvordan abonnerer jeg på Elbilpodden?

PC/ Mac: Hvis du trykker på knappen «Follow» i det lille avspillingsvinduet rett over, får du opp en QR-kode du kan scanne med mobiltelefonen din. Deretter velger du bare ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Mobil: Trykk + i det lille avspillingsvinduet, og velg deretter ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Du kan også abonnere på Elbilpodden i Spotify her, eller i iTunes her. Du finner også Elbilpodden på Youtube i egen spilleliste og selvsagt her på nettsidene til NAF.

Gi oss tips og tilbakemeldinger!

Har du forslag til aktuelle temaer eller gjester i studio? Vil du gi oss ros eller ris? Ikke nøl med å ta kontakt! Sjekk ut NAF Elbil på Facebook og send oss en melding på Messenger.

Publisert: 17. desember 2021

Sist oppdatert: 30. november 2023


Fant du det du lette etter?