De vil leie ut hjemmeladeren din når du ikke bruker den

Hva med å tjene penger på hjemmeladeren når du ikke bruker den? Firmaet Monta vil være hjemmeladerens svar på Airbnb!


Elbilpodden

Leie ut laderen som ikke brukes?

Hvor ofte bruker du hjemmeladeren din egentlig? Står den uvirksom deler av døgnet? Og hva med laderen på hytta?

Emma Wallin vil at nordmenn skal gjøre som mange dansker. Der leier mange ut hjemmeladeren sin via tjenesten til Monta og tjener en slant. Eieren av ladestasjonen bestemmer prisen, og Monta tar en liten del av prisen. Du kan selv velge hvem som får lov til å leie laderen din.

Se og hør Emma fortelle om den nye tjenesten!

Dette er Elbilpodden

Hva må jeg vite når jeg skal kjøpe elbil? Hvorfor er lading så vanskelig? Hvilke elbiler kommer de neste månedene, og hvor lang rekkevidde har de? Hva skjer med avgiftspolitikken?

Elbilpodden er en podcast om elbil fra NAF, og programlederne Anette Berve og Harald Wisløff har aktuelle gjester i studio hver 14. dag. Her skal vi besvare både det du lurer på og det du ikke visste!

Hvordan abonnerer jeg på Elbilpodden?

Hvordan abonnerer jeg på Elbilpodden?

PC/ Mac: Hvis du trykker på knappen «Follow» i det lille avspillingsvinduet rett over, får du opp en QR-kode du kan scanne med mobiltelefonen din. Deretter velger du bare ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Mobil: Trykk + i det lille avspillingsvinduet, og velg deretter ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Du kan også abonnere på Elbilpodden i Spotify her, eller i iTunes her. Du finner også Elbilpodden på Youtube i egen spilleliste og selvsagt her på nettsidene til NAF.

Gi oss tips og tilbakemeldinger!

Har du forslag til aktuelle temaer eller gjester i studio? Vil du gi oss ros eller ris? Ikke nøl med å ta kontakt! Sjekk ut NAF Elbil på Facebook og send oss en melding på Messenger.

Publisert: 11. oktober 2021

Sist oppdatert: 30. november 2023

Anette Berve og Harald Wisløff,

Fant du det du lette etter?