Vi svarer på spørsmål fra vintertesten 2022

De testansvarlige har samlet endel av spørsmålene som er kommet inn etter årets vintertest.


Hva skjedde med Skoda Enyaq?

Hvorfor fikk vi så dårlig rekkevidde i forhold til opplyst WLTP på Skoda Enyaq iV80, enda bilen ble testet to ganger? Hvorfor var ikke Ford Mustang Mach-e med i årets vintertest? Hvorfor har vi valgt testruten vi har kjørt? Hvilke biler imponerte mest?

Vi har fått inn en mengde spørsmål både på mail og i kommentarfeltene på Facebook, og i denne episoden svarer de testansvarlig Anette Berve, forbrukerrådgiver i NAF, Peter Raaum, redaktør i Motor og Øivind A. Monn-Iversen, journalist i Motor, på noen av spørsmålene.

Dette er Elbilpodden

Elbilpodden er en podcast om elbil fra NAF, og programlederne Anette Berve og Harald Wisløff har aktuelle gjester i studio hver 14. dag. Her skal vi besvare både det du lurer på og det du ikke visste!

Hvordan abonnerer jeg på Elbilpodden?

PC/ Mac: Hvis du trykker på knappen «Follow» i det lille avspillingsvinduet rett over, får du opp en QR-kode du kan scanne med mobiltelefonen din. Deretter velger du bare ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Mobil: Trykk + i det lille avspillingsvinduet, og velg deretter ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Du kan også abonnere på Elbilpodden i Spotify her, eller i iTunes her. Du finner også Elbilpodden på Youtube i egen spilleliste og selvsagt her på nettsidene til NAF.

Gi oss tips og tilbakemeldinger!

Har du forslag til aktuelle temaer eller gjester i studio? Vil du gi oss ros eller ris? Ikke nøl med å ta kontakt! Sjekk ut NAF Elbil på Facebook og send oss en melding på Messenger.

Publisert: 29. mars 2022

Sist oppdatert: 30. november 2023


Fant du det du lette etter?