Vi svarer på spørsmål om vintertesten 2022

Hvorfor fikk vi så dårlig rekkevidde i forhold til opplyst WLTP på Skoda Enyaq iV80, enda bilen ble testet to ganger? Hvorfor var ikke Ford Mustang Mach-e med i årets vintertest? Hvorfor har vi valgt testruten vi har kjørt? Hvilke biler imponerte mest?


Vi har fått inn en mengde spørsmål både på mail og i kommentarfeltene på Facebook, og i denne episoden svarer de testansvarlig Anette Berve, forbrukerrådgiver i NAF, Peter Raaum, redaktør i Motor og Øivind A. Monn-Iversen, journalist i Motor, på noen av spørsmålene.

Dette er Elbilpodden

Elbilpodden er en podcast om elbil fra NAF, og programlederne Anette Berve og Harald Wisløff har aktuelle gjester i studio hver 14. dag. Her skal vi besvare både det du lurer på og det du ikke visste!

Hvordan abonnerer jeg på Elbilpodden?

PC/ Mac: Hvis du trykker på knappen «Follow» i det lille avspillingsvinduet rett over, får du opp en QR-kode du kan scanne med mobiltelefonen din. Deretter velger du bare ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Mobil: Trykk + i det lille avspillingsvinduet, og velg deretter ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Du kan også abonnere på Elbilpodden i Spotify her, eller i iTunes her. Du finner også Elbilpodden på Youtube i egen spilleliste og selvsagt her på nettsidene til NAF.

Gi oss tips og tilbakemeldinger!

Har du forslag til aktuelle temaer eller gjester i studio? Vil du gi oss ros eller ris? Ikke nøl med å ta kontakt! Sjekk ut NAF Elbil på Facebook og send oss en melding på Messenger.

Publisert: 11. februar 2022

Sist oppdatert: 30. november 2023

Anette Berve og Harald Wisløff,

Fant du det du lette etter?