Citroën E-C4 X

Citroën ë-C4 har fått seg en storebror - ë-C4 X. Den helelektriske modellen er et tilskudd i coupe-segmentet og legger seg midt mellom C4 og C5 i størrelse.

Startpris

Ikke oppgitt

Rekkevidde

Ikke oppgitt

Forbruk / 100 km

Ikke oppgitt

Drivhjul

Ikke oppgitt

Egenvekt uten fører

Ikke oppgitt

Bagasjerom

Ikke oppgitt

Nyttelast

Ikke oppgitt

Tilhengervekt

Utilgjengelig

Den største forskjellen på C4 X og forgjengeren C4 er designet og størrelsen. Den nye modellen er 460 centimeter lang og er dermed 25 centimeter lengre enn originalen, noe som fører til mer plass i baksete og bagasjerom. Citroën melder om at de med denne modellen ønsker å tilby et alternativ til kombi- og SUV-tilbud i det rimelige mellomstore bilmarkedet.

Teknisk sett er X'en så å si prikk lik som forgjengeren; forhjulstrekk, -batterikapasitet på 50 kWt og en rekkevidde på 360 kilometer etter WLTP-standarden. Bilen er utstyrt med Citroëns nyeste infotainmentsystem MyCitroën Drive Plus, induksjonslading og varme i alle bilens seter. Startprisen ligger på rundt 320.000 kroner.

Test av bagasjerom

  • Bagasjerom bak: 510 liter
  • Bagasjerom foran: Nei

Bagasjeromsstørrelsen i Citroën ë-C4 oppgis i antall liter, men dette forteller lite om hvorvidt du får plass til det du ønsker.

For at du skal få et inntrykk av størrelsen på bagasjerommet, har vi målt bredde, lengde og høyde fra gulvet opp til setet, i tillegg til bredde og høyde på bakluke-åpningen.

Fysiske mål på bilder

Mål i bagasjerommet.

Fysiske mål

Gulv bredde

100 cm

Gulv lengde

107 cm

Høyde opp til setekant

47 cm

Åpning bredde

87 cm

Åpning høyde

55 cm

Om testbilen

Chassis

Sedan

Bagasjerom bak

510 liter

Nyttelast

381 kg

Taklast

80 kg

Egenvekt uten fører

1584 kg

Tillatt totalvekt

2040 kg

Hengerfeste

Nei

Opplysningene er hentet og gjengitt med samtykke fra Opplysningsrådet for veitrafikken AS, ofv.no. Enkelte verdier kan avvike for spesifikke varianter av bilmodellen. Kontakt din forhandler for ytterligere informasjon.

Lignende modeller