Annet vedlikehold

Finner du ikke det du leter etter nedenfor, kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne løsninger for deg og din bil.

Hjulskift

Vi skifter hjulene dine, uansett bilmerke. Du trenger ikke sette fra deg bilen hele dagen, vi skifter og kontrollerer mens du venter.

Vi sjekker alltid:

  • Mønsterdybde
  • Lufttrykk
  • Skader på dekk/felg
  • Slitasje

Har felgene dine låsebolter? Husk å ta med spesialverktøy for å åpne boltene. Har du mistet de, klarer vi i mange tilfeller å åpne låsboltene med vårt eget verktøy, men vi må da sette opp en ny time til deg.

Medlemspris: kr 749,-

Ikke-medlem: kr 849,-

For å bestille time, ring oss på tlf. 08 505 eller kom innom ditt nærmeste NAF Senter for å avtale time.

Batteri- og ladekontroll (12V-batteriet)

Batteri- og ladekontroll skal forebygge startvansker eller stopp som følge av batteri- eller ladefeil i bilens ladesystem.

Kontrollen forteller deg om bilens startbatteri er i god stand, om det bør lades eller om du må skifte batteriet. Kontrollen vil også avdekke om det er feil med bilen, eller om bilens ladesystem fungerer slik det skal.

Merk! Dette gjelder kontroll av bilens startbatteri, og ikke en kontroll av høyvoltbatteriet (elbil).

Bestill batteri- og ladekontroll

Pollenfilterskift (Kupèfilter)

Pollenfilteret, også omtalt som kupefilter, renser luften som går inn i kupeen og gir bilen et godt inneklima. Filteret renser kupeluften for pollen, smuss og støvpartikler. Jevnlig skifte motvirker vond lukt og duggproblemer. Pollenfilterskift inngår normalt i en vanlig service.

Ønsker du å bestille pollenfilterskift og filter kontakt oss på tlf. 08 505.

Luftfilterskift

Luftfilteret beskytter motoren ved å rense luften som blir sugd inn i motoren.

Det er viktig at filteret er rent, slik at motoren får optimal lufttilstrømning. Dette gir best ytelse og lavere utslipp. Blir det hull på filteret kan de komme partikler inn i motoren som gir slitasje.

Bestill luftfilterskift og filter oved å ringe oss på tlf. 08 505

Hjulstillingskontroll

Under en hjulstillingskontroll undersøker vi om bilens hjul har riktig vinkel og innstilling. Feil hjulstilling kan blant annet gi ujevn dekkslitasje og du merker at bilen trekker til siden.

For å kunne beregne hva en hjulstillingskontroll med justering vil koste for akkurat din bil, ta kontakt med våre dyktige ansatte på tlf. 08 505 (tastevalg 2) eller kom innom ditt nærmeste NAF-senter.