Annet vedlikehold

Våre dyktige mekanikere har lang erfaring med test, kontroll og vedlikehold av bil. Finner du ikke det du leter etter nedenfor, kontakt oss for mer informasjon, så finner vi løsninger for deg og din bil.

Batteri- og ladekontroll (12V-batteriet)

Batteri- og ladekontroll skal forebygge startvansker eller stopp som følge av batteri- eller ladefeil i bilens ladesystem.

Kontrollen forteller deg om bilens startbatteri er i god stand, om det bør lades eller om du må skifte batteriet. Kontrollen vil også avdekke om det er feil med bilen, eller om bilens ladesystem fungerer slik det skal.

Merk! Dette gjelder kontroll av bilens startbatteri, og ikke en kontroll av høyvoltbatteriet (elbil).

Bestill batteri- og ladekontroll

Pollenfilterskift (Kupèfilter)

Pollenfilteret, også omtalt som kupefilter, renser luften som går inn i kupeen og gir bilen et godt inneklima. Filteret renser kupeluften for pollen, smuss og støvpartikler. Jevnlig skifte motvirker vond lukt og duggproblemer. Pollenfilterskift inngår normalt i en vanlig service. Trenger du hjelp med å skifte dette kan du ringe oss på tlf. 08 505

Luftfilterskift

Luftfilteret beskytter motoren ved å rense luften som blir sugd inn i motoren.

Det er viktig at filteret er rent, slik at motoren får optimal lufttilstrømning. Dette gir best ytelse og lavere utslipp. Blir det hull på filteret kan de komme partikler inn i motoren som gir slitasje.

Trenger du hjelp med å skifte luftfilter kan du kontakte oss på tlf. 08 505

Hjulstillingskontroll

Under en hjulstillingskontroll undersøker vi om bilens hjul har riktig vinkel og innstilling. Feil hjulstilling kan blant annet gi ujevn dekkslitasje og du merker at bilen trekker til siden.

For å kunne beregne hva en hjulstillingskontroll med justering vil koste for akkurat din bil, ta kontakt med våre dyktige ansatte på tlf. 08 505 (tastevalg 2) eller kom innom ditt nærmeste NAF-senter.