Hopp til hovedinnhold

Pris på EU-kontroll

Prisen på EU-kontroll kan variere. De godkjente verkstedene kan selv bestemme hvor mye EU-kontroll skal koste.

NAF-senterne holder åpent

NAF følger helsemyndighetenes råd og pålegg for å redusere smitten av koronaviruset. Vi tar smitteverntiltak på alvor våre NAF-sentre, sånn at vi kan holde åpent om du har mulighet til å gjennomføre som planlagt.

Prisen på EU-kontroll kan variere noe i pris, avhengig av blant annet hvor stort kjøretøyet er, kjøretøyet, type drivstoff, konkurransesituasjonen i den enkelte region og hva slags kundeforhold du har.

Når skal bilen til EU-kontroll?

På alle NAF-sentre utfører vi EU-kontroll for kjøretøy med tillatt totalvekt 3,5 tonn og det er lik pris uansett drivstoff. Enkelte steder kan vi også utføre kontroll for større kjøretøy. Vennligst kontakt oss på 08505 dersom dette er aktuelt.

Hvorfor varierer prisene på EU-kontroll?

Statens vegvesen er den overordnete kontrollmyndigheten for EU-kontroll, men har «satt bort» selve kontrolljobben til godkjente verksteder og samtlige NAF-sentere. Statens vegvesen blander seg heller ikke inn i hva slags EU-kontroll priser verkstedene tar.

Hvert verksted eller kontrollorgan, slik som NAF-sentrene, står altså fritt til å bestemme prisen på EU-kontroll.

Bruk seriøse aktører til EU-kontrollen

Det er lurt å bruke seriøse aktører til EU-kontrollen. En kontrollert bil betyr nemlig ikke at du slipper unna kontroller langs veien.

Blir du stanset og bilen har mangler, nytter det ikke å skylde på verkstedet som kontrollerte bilen. Det er du som er ansvarlig for at bilen er i forskriftsmessig stand, uansett.

Vi tilbyr:

Se alle

EU-kontroll

Medlem 1095,-

Ikke-medlem 1295,-

Finn ledig tid

Etterkontroll (EU-kontroll)

Medlem 315,-

Ikke-medlem 395,-

Finn ledig tid