Elbiltesten sommer 2022, livesending fra Vinstra

NAF og Motor testet 31 elbiler under årets sommertest. Se vår livesending fra Vinstra og rapporter fra sjåførene da bilene begynte å gå tom for strøm!


Alle saker i serien

Sommertest med norsk vær

Tidligere år har vi hatt strålende sommervær under sommertesten av elbiler. Men i 2022 fikk vi en typisk norsk sommer, med litt regn, litt sol, varierende temperatur og dermed redusert rekkevidde.

Vi sendte også i år live fra Vinstra Hotel & Spiseri da bilene med lengst rekkevidde begynte å gå tom for strøm. Se rapport fra to av våre sjåfører i henholdsvis Mercedes EQS og NIO ES8, og hør hva redaktøren i bladet Vi Bilägare i Sverige syntes om elbiltesten!

Anette Berve, Peter Raaum og Harald Wisløff er på plass i studio som vanlig.

Dette er Elbilpodden

Hva må jeg vite når jeg skal kjøpe elbil? Hvorfor er lading så vanskelig? Hvilke elbiler kommer de neste månedene, og hvor lang rekkevidde har de? Hva skjer med avgiftspolitikken?

Elbilpodden er en podcast om elbil fra NAF, og programlederne Anette Berve og Harald Wisløff. Her skal vi besvare både det du lurer på og det du ikke visste!

Gi oss tips og tilbakemeldinger!

Har du forslag til aktuelle temaer eller gjester i studio? Vil du gi oss ros eller ris? Ikke nøl med å ta kontakt! Sjekk ut NAF Elbil på Facebook og send oss en melding på Messenger.

Publisert: 22. juni 2022

Sist oppdatert: 11. mars 2024

Anette Berve,

Fant du det du lette etter?