El Prix 2022:

Verdens største elbiltest, live fra Vinstra

31 elbiler var med i årets store vintertest. Se opptak av vår direktesending fra Vinstra, og få de første inntrykkene fra testen.


I denne episoden av Elpodden avdekker vi en av våre største elbiltester for vinteren 2022.
© NAF

Alle saker i serien

Hvor langt kom bilene i årets vintertest 2022?

Mellom 0 og 10 kuldegrader. 31 biler på veien fra Vulkan parkeringsanlegg til Vinstra og videre mot Dombås og Venabygdsfjellet.

Vi sendte Elbilpodden direkte fra Vinstra Hotell og Spiseri, og fikk de første inntrykkene fra noen av testsjåførene. Og mot slutten av sendingen kan du høre hvordan det gikk da vi ladet en elbil med en annen elbil!

Les alle resultatene fra vintertesten her!

Dette er Elbilpodden

Hva må jeg vite når jeg skal kjøpe elbil? Hvorfor er lading så vanskelig? Hvilke elbiler kommer de neste månedene, og hvor lang rekkevidde har de? Hva skjer med avgiftspolitikken?

Elbilpodden er en podcast om elbil fra NAF, og programlederne Anette Berve og Harald Wisløff har aktuelle gjester i studio hver 14. dag. Her skal vi besvare både det du lurer på og det du ikke visste!

Hvordan abonnerer jeg på Elbilpodden?

PC/ Mac: Hvis du trykker på knappen «Follow» i det lille avspillingsvinduet rett over, får du opp en QR-kode du kan scanne med mobiltelefonen din. Deretter velger du bare ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Mobil: Trykk + i det lille avspillingsvinduet, og velg deretter ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Du kan også abonnere på Elbilpodden i Spotify her, eller i iTunes her. Du finner også Elbilpodden på Youtube i egen spilleliste og selvsagt her på nettsidene til NAF.

Gi oss tips og tilbakemeldinger!

Har du forslag til aktuelle temaer eller gjester i studio? Vil du gi oss ros eller ris? Ikke nøl med å ta kontakt! Sjekk ut NAF Elbil på Facebook og send oss en melding på Messenger.

Publisert: 30. januar 2022

Anette Berve,

Fant du det du lette etter?