Om oss

Velkommen til NAF avd. Bergen og Omegn. Avdelingen er landets nest største med cirka 35.000 medlemmer i kommunene Bergen, Askøy, Nye Øygarden, Bjørnafjorden, Austevoll, Tysnes, Samnanger, Vaksdal og Kvam.


Avdelingen har ca. 60 aktive tillitsvalgte organisert i komiteer som bidrar til å gjøre Bergensområdet til et tryggere og bedre sted å være trafikant. Vi har Trafikksikkerhetskomite, MC-komite, senior-komite, ungdomskomite og Kjøreteknisk komite. Komiteene gjennomfører aktiviteter som glattkjøringskurs, trafikksikkerhetsaksjoner, våroppfriskingskurs for MC, temakvelder og andre arrangement for NAF-medlemmer i vårt område.

Trafikksikkerhetsarbeid er høyt prioritert i NAF, og vi ser med stor uro på alle ulykkene som skjer på veiene våre. Vi har derfor stort fokus på tiltak som kan bidra til å redusere antall hendelser. Vi arrangerer refleksaksjoner på skoler, har seniortrafikant-kurs, arrangerer glattkjøringskurs for busser, egne ungdoms-kurs samt en Åpen dag på øvingsbanen der alle kan få teste egen bil under kyndig veiledning fra våre instruktører.

Veistandarden i vårt område burde vært bedre. Vi i NAF vil utøve trykk på våre politikere for å få ekstra bevilgninger, slik at både vedlikehold og nybygging kan prioriteres.

29. mars 2023

Sist oppdatert: 30. november 2023


Fant du det du lette etter?