Bli frivillig

Vil du bli frivillig i NAF?

Lokalavdelingen søker flere frivillige som har interesse for trafikksikkerhet og samferdselspolitiske spørsmål.


NAF avdeling Bodø og Omegn er en av 67 lokalavdelinger med over 7800 medlemmer i Norges Automobil-Forbund. Avdelingen arrangerer en rekke spennende og nyttige aktiviteter gjennom hele året for sine medlemmer. Vi deltar på festivaler og arrangementer med fokus på trafikksikkerhet. Hos oss er det de frivillige som står for gjennomføringen. Derfor er vi avhengige av deg, en ekte NAF-helt, som vil være med på å skape opplevelser, fest og magi for medlemmene og samfunnet hele året! Hver enkelt bidrar til at arrangementene når nye høyder, hvert eneste år.

Som frivillig i NAF får du muligheten til å bruke erfaringene dine til noe positivt. Å være frivillig i NAF er både sosialt og en kilde til glede, samtidig som du hjelper andre.

Hva forventer vi av deg?

Din erfaring er verdifull for oss! Det er absolutt ingen forutsetning at du har erfaring fra arrangementarbeid. Det viktigste er at du er engasjert, har en positiv innstilling og er samarbeidsvillig. Som frivillig får du en fantastisk mulighet til å gjøre noe meningsfylt innen trafikksikkerhet og samfunnspåvirkning.

Hva kan du forvente deg av oss?

Du får nødvendig opplæring til å gjennomføre oppgavene du blir tildelt. Vi dekker også dine reiseutgifter når du deltar på våre arrangementer. Du kan forvente god stemning og masse flinke og hyggelige “kolleger” som kommer til å bidra til en super opplevelse! 🚗🌟

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har interesse for:

• Bilpolitiske spørsmål
• Samferdselspolitiske spørsmål
• Trafikksikkerhet, spesielt mot ungdom og eldre.
• Tekniske spørsmål, bilpleie og motorsport


Er du interessert, kontakt oss på e-post.

6. mai 2024

Fant du det du lette etter?