Kjøreregler

NAF MC Bergen ønsker at du skal oppleve våre fellesturer som en trivelig tur. Vi har derfor laget noen enkle kjøreregler.


Å kjøre tur sammen med andre motorsyklister er moro, men det krever også litt disiplin og aktsomhet. Vi har forskjellig kjørestil, tempo og erfaring. Noen har kanskje nettopp tatt lappen, mens andre har kjørt i mange år og har kanskje også tatt avanserte kjørekurs. Det som er moderat og udramatisk for en sjåfør, kan virke som stressende for en annen. Noen vil sikkert også oppleve et visst gruppepress. Det kan være flaut å si fra at man synes det går for fort, da er man liksom ikke god nok. Spesielt i store grupper vil det være å føle seg som en brems. I stedet biter man tennene sammen og henger på så godt det lar seg gjøre. Og får en lite trivelig tur. Alternativet er å appellere til de andre deltagernes toleranse og forklare situasjonen. Det er godt mulig det er andre i gruppen som også lider i stillhet, og som vil sette pris på at noen turte å ta opp emnet.

NAF MC Bergen ønsker at du skal oppleve våre fellesturer som en trivelig tur. Vi har derfor laget noen enkle kjøreregler:

Møt presis og husk full tank.

Alle er ansvarlig for egen kjøring, ikke fokuser på baklyset til sykkelen foran deg og følg "blindt" etter.

Det vil som regel bli strekk i feltet på tur, derfor avtaler vi oppsamlingsplasser underveis.

Pass på at sykkelen bak deg ser hvor kolonnen kjører når vi kommer til et kryss.

God tur.

24. mai 2023

Sist oppdatert: 30. november 2023


Fant du det du lette etter?