Landstreff 2024

Magiske Molde

Noen ting holdes konstante; nedbør, rekordoppmøte og et magisk Landstreff i Molde. Landstreffet 2024 ble så bra som det kunne bil, med topp stemning og et arrangement som forløp helt knirkefritt.


Vi var her tilbake i 2022 også. Da, som nå, var fiklingen med værapper konstant, men selv om varselet var umulig å ta feil av var optimismen på topp. Ute i havgapet der lørdagsturen skulle gå var det meldt godt vær. Eller i alle fall bedre enn i Molde.

Været er som det er, og uansett om det er sol eller regn skjer det noe når over 19 av NAF MC sine totalt 27 klubber mønstrer opp i rosenes by for andre gang. Igjen var det rekordoppmøte, igjen var det suksess og igjen ble det et Landstreff som går inn i minnebøkene som grensesprengende vellykket.

Og det skyldes ikke regnet som valgte å vaske gatene for oss når vi kjørte ut av Molde denne lørdagsmorgenen tidlig i juli. Det skyldes NAF MC Møre og Romsdal, med Trine Ytre-Arna og Geir Flæsen i spissen. Uten dem ville det ikke blitt noe treff. Og uten dem ville det ikke blitt den suksessen det ble.

For det var et treff for minnebøkene. I 2022 var Landstreffet i Molde det største i NAF MC sin historie. I år var det større. Enda mer knirkefritt, om mulig, og planlagt ned til minste detalj.

Det var bare blide fjes å se. Motorsykkelgleden formelig sydet på Hotell Seilet, som ligger vakkert til i vannkanten rett ved stadion i Molde, og stemningen var på topp.

Med politieskorte fylte vi nærmest en hel ferge ut fra Molde, og vel på land i Vestnes strakk kollonnen med NAF MC medlemmer seg kilometervis langs de buktende småveiene som klorte seg fast i grenselandet mellom fjell og fjord. Bak hvert et vindu stakk nysgjerrige og begeistrede ansikter frem og var med på å løfte oss frem mot neste fjordarm og mot neste bro her ute i havgapet. Og vel tilbake ble innsatsen kronet med festmiddag.

Men ikke noe av dette ville vært mulig uten NAF MC Møre og Romsdal. Uten jobben de har gjort. Det er bare å bukke i visiret og rekke en stor takk til alle som gjorde dette mulig.

18. januar 2024

Sist oppdatert: 9. juli 2024


Fant du det du lette etter?