NAF MC Trondheim

Om oss

NAF MC Trondheim ble stiftet i 1988 og har i dag over 800 medlemmer. Klubben er åpen for alle typer mc og motorsyklister.


Klubben er en av 27 klubber i NAF MC. NAF MC har i overkant av 10.000 medlemmer.

Klubbhuset

Vi har eget klubbhus i Brålia i Trondheim. Her legges grunnlaget for et variert, trivelig og aktivt miljø. Klubbhuset har blant annet fellesrom (stua), MC-verksted, vinterlagringslokale (for motorsykler), kontor og vaskeplass.

Klubben har også to MC-hengere for utlån til medlemmene.

Våre lokaler er tett inntil veien på en av Trondheims mest mc-trafikkerte runder, "Byneset Rundt". En ypperlig runde for en liten for-/ettermiddagstur.

Ta deg en titt på våre lokaler (NAF-låven på Facebook) og LIK gjerne det du ser :-) Er du i området så ta gjerne turen innom.

MC-kaffe

Vi har åpent klubbhus med salg av kaffe hver onsdag kl. 18:00 - 20:30 og hver lørdag kl. 12:00 - 15:00. Det selges også mineralvann. Vår MC-kaffe er åpen for alle og forutsetter ikke noe medlemskap i NAF for å delta i denne sosiale rammen!

Har du nettopp tatt lappen, planlegger eller har nettopp anskaffet mc? Eller har du hatt mc i mange år og kjører masse hvert år? Uansett har vi en felles interesse for mc, og det er det som gjør det trivelig å slå av en prat på MC-kaffe - både sommer og vinter.

Aktivitetsplan/-kalender

I vår arrangementsoversikt på facebook finner du dagsturer (åpent for alle), overnattingsturer (kun for medlemmer), medlemsmøter og andre sosiale sammenkomster. 

Vi har også en aktiv gruppe (Skoggruppa) som kjører Enduro og Trial på egen opparbeidet bane i Brålia. Dette skal være et lavterskel tilbud med fokus på trivsel og godt humør.

For å delta her forutsettes det at man er medlem i NAF MC og deltar i vedlikehold/utvidelse av løypene. I gruppa stiller folk opp for å arrangere grusturer på enkelte søndager gjennom sesongen, samt at det arrangeres et årlig "korndrag" på høsten etter at kornet er slått.

Klubben er en del av NAF Lokalavdeling Sør-Trøndelag. Sjekk ut hva som skjer i avdeling Sør-Trøndelag her.

24. oktober 2023

Sist oppdatert: 30. november 2023


Fant du det du lette etter?