Øvingsbane Alta

Som NAF-medlem får du en time gratis i året hos oss. Bestill time i dag og finn ut av hvordan du og din bil reagerer på glatt føre.

Anlegget består av to løp. Underlaget på friksjonsfeltene består av densiphalt. Det kan kjøres med piggdekk på anlegget. Sving: Svingradius 45 m. Rettstrekning: Bredde 8 m. lengde 90 m.

Få en gratis time hos oss!

Test ulike utfordringer under vanskelige kjøreforhold på en trygg arena hos oss. Banen har øvingsfelt i sving, bakke og på rette strekninger.

På øvingsbanen får du oppleve hvordan det er å kjøre på krevende føre, bli kjent med egen bil og hvordan bilens sikkerhetssystemer fungerer. Når slår de inn, og hvordan bør du reagere?

Timen er ikke et kurs, kun egentrening og selvrefleksjon på hva du opplever under vanskelige kjøreforhold. Du som øvelseskjører, kan også ta i bruk medlemsfordelen (ledsager må være med).

Ta i bruk din medlemsfordel

Tilbudet gjelder i våre åpningstider, og det kan være noe begrenset med ledig tid på dagtid, da disse forbeholdes trafikkskoler.

Når du ankommer øvingsbanen til din avtalte time, får du forslag til øvelser du kan gjøre. Dette vil hjelpe deg å bli mer bevisst på hvordan bilen oppfører seg i ulike situasjoner.

For bedrifter

NAF har en bred kompetanse innen trafikksikkerhet, trafikantatferd og kjøring med lavest mulig risiko. Vi har et nettverk av erfarne instruktører som gjennomfører kurs over hele landet.

Se hva vi kan tilby din bedrift her.

Adresse

Latharimoen

9517 Loading...

Kontakt

Øyvind Bull Wærnes

Tlf: 917 78 644