Øvingsbane Fet

Øvingsbane Fet er egnet for alle typer kjørekurs med bil. NAF Øvingsbaner benyttes jevnlig av profesjonelle førere for perfeksjonering og videreutvikling av ferdigheter og holdninger.

Bli kjent med bilen din på Øvingsbane Fet

Som NAF-medlem får du en time gratis i året hos oss. Bestill time i dag og finn ut av hvordan du og din bil reagerer på glatt føre.

Få en gratis time hos oss!

Test ulike utfordringer under vanskelige kjøreforhold på en trygg arena hos oss. Banen har øvingsfelt i sving, bakke og på rette strekninger.

På øvingsbanen får du oppleve hvordan det er å kjøre på krevende føre, bli kjent med egen bil og hvordan bilens sikkerhetssystemer fungerer. Når slår de inn, og hvordan bør du reagere?

Timen er ikke et kurs, kun egentrening og selvrefleksjon på hva du opplever under vanskelige kjøreforhold. Du som øvelseskjører, kan også ta i bruk medlemsfordelen (ledsager må være med).

Les mer om medlemsfordelen

Ta i bruk din medlemsfordel

Tilbudet gjelder i våre åpningstider, og det kan være noe begrenset med ledig tid på dagtid, da disse forbeholdes trafikkskoler.

Når du ankommer øvingsbanen til din avtalte time, får du forslag til øvelser du kan gjøre. Dette vil hjelpe deg å bli mer bevisst på hvordan bilen oppfører seg i ulike situasjoner.

Adresse

Hølandsveien 242

1903 Loading...

Kontakt

Jan Robert Korsveien

Tlf: 638 83 735