NAF Verksted 

Vi utfører både service og reparasjoner gjennom vår nye tjeneste NAF Verksted.

Vi fikser de vanligste feilene på de fleste biler og utfører service i henhold til bilprodusentenes retningslinjer.

Vi er der for medlemmene! Vi gir deg råd og et godt, oversiktlig tilbud du enkelt kan sammenlikne mot andre slik at du finner beste og rimeligste løsning for deg. 

Snakk med oss neste gang du er på NAF Senteret, vi gir deg gjerne et godt tilbud på service eller reparasjon – og er du medlem får du 20% rabatt på arbeidet.

Trenger du leiebil, mens vi tar vare på bilen?

Medlemspris 399,- Ord. pris 499,-

Har du spørsmål om vår nye tjeneste NAF Verksted ring oss på 23213156 eller kom innom for en prat.

NAF-tester

Skal du selge eller kjøpe bil, tilbyr NAF Senter Hamar omfattende tilstandsrapporter. I tillegg kan vi sjekke bilen din for feil og mangler før garantien går ut, driftstest for et godt vedlikehold og vedlikeholdstjenester som skift av olje, vindusviskere, batteri, m.m.

EU-kontroll

Vi er opptatt av trafikksikkerhet og står klar til å kontrollere ditt kjøretøy. Hos NAF får du fast timeavtale slik at du slipper å sette fra deg bilen hele dagen. Kontrollen tar ca 40-45 minutter, avhengig av biltype. Slapp av med en gratis kopp kaffe mens du venter.
Slik kommer du deg til NAF Senter Hamar

Slik kommer du deg til NAF-Senter Hamar:

Dersom du kommer fra sør ta Nydal-avkjøringen (71) og hold til venstre, ta 1. avkjøring i rundkjøringen mot Statoil. Ta så inn til venstre mellom Møller Bil og Bertel O Steen, i enden av veien finner du NAF Senteret på høyre side sammen med Wurth og Smart Repair.

Fra Hamar sentrum følger du RV222 ta 2. avkjøring i rundkjøringen ut på Fylkesvei 84 ta så til høyre mellom Møller Bil og Bertel O Steen, i enden av veien finner du NAF Senteret på høyre side sammen med Wurth og Smart Repair. 

Dersom du kommer fra Nord følger du E6 og tar av ved Nydal-avkjøringen, ta så ta 1. avkjøring i rundkjøringen mot Statoil. Ta så inn til venstre mellom Møller Bil og Bertel O Steen, i enden av veien finner du NAF Senteret på høyre side sammen med Wurth og Smart Repair

Slik reiser du med kollektiv: 

Det er bussforbindelse til Hamar sentrum fra Furnesvegen (ca 400 m fra senteret)
Se kart med kollektivforbindelser (pdf)