NAF Verksted 

Vi utfører både service og reparasjoner gjennom vår nye tjeneste NAF Verksted.

Vi fikser de vanligste feilene på de fleste biler og utfører service i henhold til bilprodusentenes retningslinjer.

Snakk med oss neste gang du er på NAF Senteret, vi gir deg gjerne et godt tilbud på service eller reparasjon – og er du medlem får du  rabatt på arbeidet.

Hovedmeny:

  • Service
  • Oljeskift
  • Bremser
  • Hjuloppheng
  • Drivverk (Begrenset til drivaksler)
  • Eksosanlegg
  • Lys
  • Kartlegging av mekaniske feil

Forespørsel om service

Har du spørsmål om vår nye tjeneste NAF Verksted? 
Ring: 23213156 eller kom innom for en prat.

NAF-tester

Skal du selge eller kjøpe bil, tilbyr NAF Senter Hamar omfattende tilstandsrapporter. I tillegg kan vi sjekke bilen din for feil og mangler før garantien går ut, driftstest for et godt vedlikehold og vedlikeholdstjenester som skift av olje, vindusviskere, batteri, m.m.

EU-kontroll

Vi er opptatt av trafikksikkerhet og står klar til å kontrollere ditt kjøretøy. Hos NAF får du fast timeavtale slik at du slipper å sette fra deg bilen hele dagen. Kontrollen tar ca 40-45 minutter, avhengig av biltype. Slapp av med en gratis kopp kaffe mens du venter.

Slik kommer du deg til NAF-Senter Hamar:

Dersom du kommer fra sør ta Nydal-avkjøringen (71) og hold til venstre, ta 1. avkjøring i rundkjøringen mot Statoil. Ta så inn til venstre mellom Møller Bil og Bertel O Steen, i enden av veien finner du NAF Senteret på høyre side sammen med Wurth og Smart Repair.

Fra Hamar sentrum følger du RV222 ta 2. avkjøring i rundkjøringen ut på Fylkesvei 84 ta så til høyre mellom Møller Bil og Bertel O Steen, i enden av veien finner du NAF Senteret på høyre side sammen med Wurth og Smart Repair. 

Dersom du kommer fra Nord følger du E6 og tar av ved Nydal-avkjøringen, ta så ta 1. avkjøring i rundkjøringen mot Statoil. Ta så inn til venstre mellom Møller Bil og Bertel O Steen, i enden av veien finner du NAF Senteret på høyre side sammen med Wurth og Smart Repair

Slik reiser du med kollektiv: 

Det er bussforbindelse til Hamar sentrum fra Furnesvegen (ca 400 m fra senteret)
Se kart med kollektivforbindelser (pdf)