Faste fordeler kun for NAF-medlemmer

Alle rabattene tar utgangspunkt i Dekkmanns nettopriser.

15 % fast rabatt på dekk, MC-dekk, dekk til Elbil og service

Medlemsprisen på dekk er inkludert merverdiavgift, verkstedmateriell, montert på felg og ferdig balansert. Ønsker du hjulene montert på bilen kommer det i tillegg (medlemspris kr 398,–). Trenger du nye ventiler har Dekkmann flere alternativer å tilby, rådfør deg med din Dekkmann-avdeling. Miljøavgift tilkommer med kr 15 per dekk / kr 60 for et sett.
Sjekker du prisen på dekkmann.no, så vær oppmerksom på at du må velge «se detaljer» for å få frem totalprisen på dekkene inkl service og tjenester.

11 % rabatt på felger

Rabatten gjelder på alle felger fra de største importørene i Norge – Rial, Norgesdekk, Spesialfelger og Starco. Se det enorme utvalget på Dekkmann sin felgvelger.

Fast 17% rabatt på Gislaved vinterdekk

Gislaved er Dekkmanns mellomklasse-dekk.

Piggdekket har svært gode kjøreegenskaper og godt grep på is. I tillegg har dekket godt grep og brems på snø og tørre vinterveier. Det piggfrie dekket har sikkert grep på snø, korte bremselengder og god kontroll på is. Videre har dekket stabile barmarksegenskaper og en god balanse mellom egenskaper på is, snø og barmark.

For deg som ikke trenger de dyreste Premium dekkene, så er Gislaved et meget godt alternativ.

17 % rabatt på BestDrive sommerdekk

BestDrive er Dekkmanns mellomklasse-dekk.

Dekket er utviklet i Tyskland i tråd med markedets høyeste standarder og produsert i Europa. Fremragende tysk dekkteknologi gir et sikkert dekk med ny gummiblanding som gir lang levetid, til en svært god pris.
Dekket har høy grad av kjørekomfort, lavt støynivå og god bremselengde på våt vei. BestDrive har i tillegg lav rullemotstand og god drivstofføkonomi.

For deg som ikke trenger de dyreste Premium dekkene, så er BestDrive det beste alternativet.

25 % rabatt på dekkhotell

Dekkhotell innebærer oppbevaring, hjulskift/omlegging og klargjøring. Dekkene blir vasket, mønsterdybde sjekkes og du får beskjed om dekkene er skadet eller slitt i god tid før dekksesong – hører du ikke noe, kan du være trygg på at alt er i orden. Lufttrykket sjekket og etterfylles ved behov. Dersom din bil har TMPS blir funksjon og batterikapasitet også sjekket. Dekkmann sørger for forsvarlig oppbevaring og alle dekk er forsikret.

3 års skadegaranti på dekk

Når du kjøper dekk hos Dekkmann får du en utvidet garanti på 3 år på dekkene dine (andre kunder får 2 års skadegaranti). Du får blant annet nytt dekk eller utbedret skaden hvis du er så uheldig å punktere eller om dekket blir skadet på andre måter. Du får gode fordeler uten at det koster deg noe ekstra. Ingen egenandel.

Nyttige lenker
Dekkvelger
Finn din forhandler

Kontakt Dekkmann på telefon 23 06 81 00 eller e-post