Dekkmann AS er Norges ledende faghandlerkjede innen dekk, service og øvrig tilbehør. Dekkmann eies av Continental Dekk Norge som er en av verdens største leverandører til bilindustrien.

Gjennom vår avtale med Dekkmann er medlemmene sikret faste rabatter gjennom hele året på produkter av meget høy kvalitet. Du får alltid best pris på dekk hos Dekkmann som NAF-medlem. Continental dekk er alltid blant de beste dekkene de store ledende dekktestene av vinter- og sommerdekk, som f.eks Motor sine dekktester.

Gjennom sine 36 egeneide og 30 franschisetakere kan våre medlemmer benytte sine fordeler hos Dekkmann fra Mandal i sør og til Storslett i nord.

Faste fordeler kun for NAF-medlemmer

Medlemsrabatten på 15% gjelder på dekk. Den gjelder også montering av dekk på felg, balansering, ventiler og verkstedmateriell. Miljøavgift tilkommer med kr 15,- + mva pr dekk. Ønsker du hjulene montert på bilen har NAF en fast lavpris på kr 398,- inkl mva.

Sjekker du prisen på dekkmann.no vær oppmerksom på at du må velge «se detaljer» for å få frem totalprisen på dekkene inkl service og tjenester.
MC-dekk:
Utvalget av varianter og typer av MC dekk er så stort at det er praktisk umulig for Dekkmann å lagerføre et komplett sortiment på sine avdelinger. Du finner derfor ikke disse dekkene i nettbutikken. Ta kontakt med din Dekkmann avdeling og be om pris på dekket du ønsker, så skaffer de dette.
Vedr montering av MC-dekk, så monterer Dekkmann dekk på felg og balanserer. De har imidlertid ikke lov til å skru hjulet av og på MC’en. Derfor må kundene selv skru av dekket og levere til Dekkmann.
De vanlige rabattene NAF medlemmer får, gjelder også for MC-dekk.
 

I 2019 introduserte Dekkmann dekkmerket Bestdrive, et sommerdekk laget med det fremste innen tysk dekkteknoligi. Bestdrive er et sikkert dekk med lang levetid til en svært god pris. Som NAF-medlem får du alltid 17% rabatt på BestDrive sommerdekk.

  • Ny gummiblanding som gir lang levetid
  • Høy grad av kjørekomfort, lavt støynivå
  • Kort bremselengde- i hele dekkets levetid
  • Lav rullemotstand og god drivstofføkonomi
  • Utviklet i Tyskland og produsert i Europa

For deg som ikke trenger de dyreste Premium dekkene, så er BestDrive et meget godt alternativ.

Gislaved er Dekkmanns mellomklasse-dekk.

Piggdekket har svært gode kjøreegenskaper og godt grep på is. I tillegg har dekket godt grep og brems på snø og tørre vinterveier.
Det piggfrie dekket har sikkert grep på snø, korte bremselengder og god kontroll på is. Videre har dekket stabile barmarksegenskaper og en god balanse mellom egenskaper på is, snø og barmark.

For deg som ikke trenger de dyreste Premium dekkene, så er Gislaved et meget godt alternativ.
Dekkhotell innebærer oppbevaring, hjulskift/omlegging og klargjøring. Dekkene blir vasket, mønsterdybde sjekkes og du får beskjed om dekkene er skadet eller slitt i god tid før dekksesong – hører du ikke noe, kan du være trygg på at alt er i orden. Lufttrykket sjekket og etterfylles ved behov. Dersom din bil har TMPS blir funksjon og batterikapasitet også sjekket. Dekkmann sørger for forsvarlig oppbevaring og alle dekk er forsikret.
Rabatten gjelder på alle felger fra de største importørene i Norge – Rial, Norgesdekk, Spesialfelger og Starco. Se det enorme utvalget på Dekkmann sin felgvelger.
Velg den felgen du liker best og kombiner med det dekket som passer ditt behov og kjøremønster.Hjulpakken inneholder 4 dekk og 4 felger ferdig montert og balansert på felg. Gummiventil er inkludert.
Hjulpakkene passer de aller fleste bilmodeller.

Som NAF medlem får du 5% ekstra rabatt. I tillegg får du bransjens beste skadegaranti i 3 år med på kjøpet!

Les mer og hjulpakkene til Dekkmann her.
Når du kjøper dekk hos Dekkmann får du en utvidet garanti på 3 år på dekkene dine (andre kunder får 2 års skadegaranti). Du får blant annet nytt dekk eller utbedret skaden hvis du er så uheldig å punktere eller om dekket blir skadet på andre måter. Du får gode fordeler uten at det koster deg noe ekstra. Ingen egenandel.

 

Alle rabattene tar utgangspunkt i Dekkmanns nettopriser

Nyttige lenker
Dekkvelger
Finn din forhandler

Kontakt Dekkmann på telefon 23 06 81 00 eller e-post