MÅNEDENS DEAL FEBRUAR
GRATIS BALANSERING AV INNTIL FIRE LØSE HJUL

I februar får du som er NAF-medlem tilbud om gratis balansering av løse hjul, som ikke er montert på bilen, hos Dekkmann. Dekkmann sjekker også dekkene dine for skader, slitasje og lufttrykk.
 
Hva er balansering?
Balansering er tilpasning av hvert enkelt dekk til felgen. Hvis du opplever risting i rattet og bilen i hastighet 80–90 km/t kan det være at hjulene ikke lenger er i balanse. Hjul som ikke er i balanse sliter på dekket, på hjuloppheng, styrekuler, opphengskuler og støtdempere. Balanserte hjul bidrar derfor til at du kan kjøre tryggere og mer økonomisk.
 
Betingelser
Gratis balansering gjelder løse hjul. Hvis hjulene du trenger å balansere er montert på bilen kan du få dette gjort for kr 398,–
(ord. medlemspris kr 745,–)
Tilbudet gjelder i februar, både for bestilling og drop-in.
Husk å ta med medlemskortet ditt for å få tilbudet.

Fordeler for NAF-medlemmer

  • 11 % rabatt på dekk, MC-dekk og felger
  • 25 % rabatt på dekkhotell
  • 3 års skadegaranti på dekk
  • Medlemspris på hjulskift og rens av klimaanlegg (MIST)

11 % rabatt på dekk, MC-dekk og felger
Medlemsprisen på dekk er inkludert montering på bil, balansering og nye ventiler, samt mva og miljøavgift. Du får rabatt på dekk fra Continental, General, Sportiva, Maxxis, Pirelli, Michelin, Bridgestone, Goodyear/Dunlop og Metzeler.

25 % rabatt på dekkhotell
Dekkhotell innebærer oppbevaring, hjulskift/omlegging og klargjøring. Dekkene blir vasket, mønsterdybde sjekkes og du får beskjed om dekkene er skadet eller slitt. Lufttrykket sjekket og etterfylles ved behov. Dersom din bil har TMPS-sensorer blir funksjon og batterikapasitet også sjekket. Dekkmann sørger for forsvarlig oppbevaring og alle dekk er forsikret.

3 års skadegaranti på dekk
Når du kjøper dekk hos Dekkmann får du en utvidet garanti på 3 år på dekkene dine. Du får blant annet nytt dekk eller utbedret skaden hvis du er så uheldig å punktere eller om dekket blir skadet på andre måter. Du får gode fordeler uten at det koster deg noe ekstra.

Medlemspris på dekkskift og rens av klimaanlegg (MIST)
Trenger du hjelp med sesongskift av hjulene kan du gjøre dette hos Dekkmann til medlemspris kr 398,– uansett dimensjon på dekket. MIST renser luftkanalene i bilen din og fjerner vond lukt. Medlemspris på MIST er kr 549,– (ord. pris kr 698,–)

Nyttige lenker
Dekkvelger og priskalkulator
Finn din forhandler
5 % medlemsrabatt hos Dekkmann Outlet på Furuset

Kontakt Dekkmann på telefon 815 00 540 eller e-post