GRATIS KAFFE OG 3 PK BOLLER
NÅR DU FYLLER DRIVSTOFF HOS CIRCLE K I JANUAR

Hvis du fyller og betaler direkte på pumpen – husk å fremvise  kvitteringen sammen med ditt NAF-medlemskort inne på stasjonen for å få gratis kaffe og boller.

NYHET! Circle K EXTRA Club
Register deg og få 75 øre/l drivstoffrabatt i 30 dager!
Les mer her

Slik får du drivstoffrabatten:

  • Bruk medlemskortet ditt
  • Rabatten trekkes fra direkte mens du fyller
  • Du kan også bruke NAF Xtra i stedet for medlemskortet. Det gir 20 øre ekstra i rabatt

Ved betaling i kassen:
Dra medlemskortet og betal med kort (kun debetkort, ikke kredittkort) eller kontanter. Dersom du har et NAF Xtra-kort, bruker du kun dette!

Ved betaling på pumpen:
Sett inn medlemskortet i kortleseren på pumpen slik at magnetstripen på kortet blir lest. Deretter betaler du med ditt bankkort (kun debetkort, ikke kredittkort). Dersom du har et NAF Xtra-kort, bruker du kun dette

Hvor gjelder rabatten på drivstoff?

Du får rabatten på Circle K, BEST-stasjoner og 1-2-3-automater i Norge med unntak av Circle Ks trucknettverk. Medlemsrabatten gir rabatt på over 600 bensinstasjoner i hele landet.

NAFs medlemsrabatt kan ikke kombineres med andre rabattavtaler hos Circle K.

Fra 1.2.2018 ble drivstoffrabatten endret på automatstasjonene til 20 øre/l. Forskjell i rabatt fra automat til betjent blir da 20 øre/l (rabatt = 40 øre/l betjent og 20 øre/l ubetjent). Selve prisene (listeprisene) på automat vs. betjent er differensiert tilsvarende. Prisen du betaler blir dermed den samme enten du velger betjent eller automatstasjon (vi gjør oppmerksom på at andre faktorer som konkurransesituasjonen i et mikromarked kan være med på å påvirke pumpeprisene i noen tidsrom til å være lavere enn listeprisene).