NAF Øvingsbane Fet

Trafikksikkerhet for bedrifter

NAF har en bred kompetanse innen trafikksikkerhet, trafikantatferd og kjøring med lavest mulig risiko. Vi har et nettverk av erfarne instruktører som gjennomfører kurs over hele landet. Vi har 27 baneanlegg over hele landet som er spesielt egnet til førerutvikling.

NAF Øvingsbaner for bedrifter

Våre 26 øvingsbaner er en trygg og god arena for demonstrasjon av nye biler og førerstøttesystemer. Vi har nærhet til de største byene i Norge, hyggelige og funksjonelle lokaler og fokus på trafikksikkerhet og rimelige priser.

Arenaene er optimale for å bli kjent med stabilitetsprogrammer, antispinn, autobrake og lignende. Det kan også legges inn andre opplevelser som betydningen av riktig bruk av bilbelte og sittestilling i en kollisjonssimulator.

Finn din nærmeste øvingsbane her.

Hvit bil tester sommerdekk på bane

Events og kjøreopplevelse på Vålerbanen

NAF Trafikksenter/Vålerbanen har Scandinavias største kjøretekniske anlegg med det bredeste utvalget av event-kjøretøy og har helårs glattkjøringsbane for lastebiler og busser samt personbiler.

Vi skreddersyr arrangementer som passer for enhver anledning, enten det er racing bygde Volvo banebiler, adrenalinfylte SuperSeven, Jeep terrengbiler, gocart, ATV eller snøscootere.

Vi kan gjennomføre teambuilding arrangement for bedriftens medarbeidere og kunder.

Det er servering- og overnattingsmuligheter på høystandard hotell rett ved.

Les mer om Vålerbanen

Vålerbanen