El Prix 2021:

Live fra Vinstra

Se opptak av live-sendingen vår fra Vinstra under sommerens store test av 21 elbiler!


Alle saker i serien

Les mer om sommertesten 2021

Hvilken bil kom lengst i sommertesten?

Vi hadde med oss 21 elbiler på tur fra Oslo, gjennom Gudbrandsdalen og opp på Venabygdsfjellet. Hvem kom helt til fjells og lengst?

Vi har besøk av Motor-redaktør Peter Raaum og Motor-journalist Øivind Monn-Iversen som forteller om bilene.

Lars Ketil Bjørnå, fungerende direktør for Public Charging i Circle K, forteller om fremtidens bensinstasjon, som blir energistasjon.

Sjef for IONITY, Jan Haugen Ihle, forteller om IONITYs ladeplaner. Og han var også en av våre testsjåfører og kjørte testens gjeveste bil.

Dette er Elbilpodden

Elbilpodden er en podcast om elbil fra NAF, og programlederne Anette Berve og Harald Wisløff har aktuelle gjester i studio hver 14. dag. Her skal vi besvare både det du lurer på og det du ikke visste!

Hvordan abonnerer jeg på Elbilpodden?

PC/ Mac: Hvis du trykker på knappen «Follow» i det lille avspillingsvinduet rett over, får du opp en QR-kode du kan scanne med mobiltelefonen din. Deretter velger du bare ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Mobil: Trykk + i det lille avspillingsvinduet, og velg deretter ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Du kan også abonnere på Elbilpodden i Spotify her, eller i iTunes her. Du finner også Elbilpodden på Youtube i egen spilleliste og selvsagt her på nettsidene til NAF.

Gi oss tips og tilbakemeldinger!

Har du forslag til aktuelle temaer eller gjester i studio? Vil du gi oss ros eller ris? Ikke nøl med å ta kontakt! Sjekk ut NAF Elbil på Facebook og send oss en melding på Messenger.

Publisert: 11. juni 2021

Sist oppdatert: 5. februar 2024


Fant du det du lette etter?