NAF avd. Trøndelag Sør

Orkland Motorshow 2023

NAF Avdeling Trøndelag Sør er en uavhengig, medlemsstyrt forbruker- og interesseorganisasjon som ivaretar NAF medlemmenes behov som trafikant.

Lokalavdelingen i Trøndelag Sør brenner for kjøreglede og sikkerhet. Enten du søker ekspertråd, varierte arrangementer eller et nettverk av likesinnede, er vår NAF-avdeling her for å heve kjøreopplevelsen din. Vi tilbyr et attraktivt felleskap og er en tilpasningsdyktig interesseorganisasjon for alle trafikanter.

NAF viser vei inn i fremtiden og er trafikantens hjelper og forkjemper for en trygg, effektiv og enkel hverdag. Bli med oss på veien til innovasjon, opplæring og fellesskap. Vi lover å kjempe for medlemmene våre gjennom markant samfunnspåvirkning for å sikre trygg, effektiv og miljøvennlig samferdsel. Hver dag jobber vi for å fremme trafikksikkerhet og vi tilbyr en rekke aktiviteter og tjenester for våre medlemmer.

Våre tillitsvalgte og frivillige legger ned et betydelig arbeid innenfor områdene MC, trafikksikkerhet, samferdselspolitikk, motorsport og ungdom. Sjekk ut vår aktivitetskalender og våre gunstige medlemsfordeler for mer informasjon.

For kontaktinfo til styret: Trykk her