NAF Verksted 

Vi utfører både service og reparasjoner gjennom vår nye tjeneste NAF Verksted.

Vi fikser de vanligste feilene på de fleste biler og utfører service i henhold til bilprodusentenes retningslinjer.

Vi er der for medlemmene! Vi gir deg råd og et godt, oversiktlig tilbud du enkelt kan sammenlikne mot andre slik at du finner beste og rimeligste løsning for deg.

Snakk med oss neste gang du er på NAF Senteret, vi gir deg gjerne et godt tilbud på service eller reparasjon – og er du medlem får du 20% rabatt på arbeidet.

Trenger du leiebil, mens vi tar vare på bilen?
Medlemspris 399,- Ord. pris 499,-

Har du spørsmål om vår nye tjeneste NAF Verksted, ring: 23213156 eller kom innom for en prat.

NAF-tester

Skal du selge eller kjøpe bil, tilbyr NAF Senter Ålesund omfattende tilstandsrapporter. I tillegg kan vi sjekke bilen din for feil og mangler før garantien går ut, driftstest for et godt vedlikehold og vedlikeholdstjenester som skift av olje, vindusviskere og batteri.

EU-kontroll

Vi er opptatt av trafikksikkerhet og står klar til å kontrollere ditt kjøretøy. Hos NAF får du fast timeavtale slik at du slipper å sette fra deg bilen hele dagen. Kontrollen tar ca 40-45 minutter, avhengig av biltype. Slapp av med en gratis kopp kaffe mens du venter.

Slik kommer du deg til NAF Senter Ålesund

Fra sør Ulstein/Ørsta følg E39 til Blindheimsbreivika, kjør av mot Sykkylven/Stranda/Blindheim. Fortsett på Rv60 og ta ta 2. avkjøring i rundkjøringen. Ta første til venstre og ta til venstre igjen inn på Storevågen. Etter ca 500 meter vil du se NAF senteret på din venstre side.

Fra nord Moa/Ålesund sentrum følger du E39 til Blindheimsbreivika, kjør av mot Sykkylven/Stranda/Blindheim. Fortsett på Rv60 og ta ta 2. avkjøring i rundkjøringen. Ta første til venstre og ta til venstre igjen inn på Storevågen. Etter ca 500 meter vil du se NAF senteret på din venstre side.

Slik reiser du med kollektiv: 

Det er ca 200 meter til nærmeste buss stopp som går til sentrum. Rett bak Ramirent. På den gamle hovedvei. Se kart med kollektivforbindelser (pdf)