Glostyle Horizon

Kjøleboksen Horizon fra Glostyle har god kjøleevne, men scorer litt svakt på robusthet og kvalitet. Med 7,4 av totalt 10 poeng havner den nest sist i vår test av kjølebokser 2024.


grå kjøleboks

Kjøleboks fra Glostyle

Modell: Horizon, 20 L
Pris: 789 kroner
12 Volt / 230 Volt: Ja / Ja
Totalsum: 7,4 poeng

Kjøleboksen Horizon fra Glostyle er den av boksene i kjølebokstesten som det går raskest å kjøle ned. Den bruker bare 23 minutter på å nå kjøleskapstemperatur, og det er under halvparten av tiden sammenliknet med boksene fra Tristar og Thansen.

Horizon har også god kjøleeffekt, til tross for litt lavere isolasjonsevne enn en del av de andre boksene. Den gjør med andre ord jobben godt med å holde mat og drikke kaldt.

Likevel havner Horizon på nest siste plass i testen. Dette skyldes at den scorer svakt på kvalitet og robusthet, og blant annet fikk en skade i falltesten. Den har også høyt lydnivå. Prisen er imidlertid lavere enn mange av de andre boksene i testen, så for deg som vet at du kan behandle boksen med forsiktighet, så kan dette likevel være et greit kjøp.

Delkarakter 1 til 10

Kjøleeffekt og energiforbruk (40 %)8,2
Håndterbarhet og utforming ( 30 %)7,5
Kvalitet og robusthet6,0
Lydnivå (10 %)6,8
Totalsum7,4

Resultatet fra laboratorietesten er verdsatt og vektet sammen til en totalverdi i samråd med laboratoriet, med en skal fra 1 til 10 der 10 er best.

Kjølebokstest 2024

Publisert: 4. juni 2024

Sist oppdatert: 29. juni 2024

Janne Pedersen,

Les også


Fant du det du lette etter?