Vigdis Svennungsen i NAF Advokat sitter i et kontorlandskap

Personskadeerstatning fra NAF

Er du skadet etter en trafikkulykke og strever i ettertid? Våre advokater kan hjelpe deg med ditt erstatningsoppgjør.


Medlemsfordel

  • Gratis vurdering av din sak

Vi hjelper deg med:

  • Grunnlaget for erstatning
  • Gangen i en erstatningssak
  • Erstatningspostene og beregning

Utsatt for en bilulykke?

Personskadesaker kan være langvarige og kompliserte, og vår erfaring er at mange har spørsmål både til saksgang og erstatningsoppgjør.

Som NAF-medlem kan du kontakte våre personskadeadvokater dersom du sliter med oppgjør og skader etter en trafikkulykke. Vi har lang erfaring med å bistå i personskadesaker etter trafikkuhell.

Ofte stilte spørsmål:

Medlemmer som har fått personskadeerstatning:

En mann på 50 år ble erklært medisinsk ufør, og møtte attpåtil på et forsikringsselskap som satte et advokatfirma på saken. Med NAF Advokat i ryggen, unngikk medlemmet en lang og vond rettsak, og fikk attpåtil mye mer utbetalt enn han trodde han hadde krav på. – Jeg hadde aldri fått i nærheten av det uten NAF i ryggen, forteller Fredrikstad-mannen.
Mann, 50 år, Fredrikstad


En mann blir skadet som passasjer i en utforkjørsel på Østlandet. Han får bruddskader i hofte og bekken. Mannen som arbeider som baker blir satt ut av arbeidslivet det siste året før oppnådd pensjonsalder. Han får dekket det løpende lønnstapet frem til pensjonsalder, og blir også tilkjent menerstatning, en førerulykkesforsikring og erstatning for tapt evne til å utføre arbeid i hjemmet. Samlet utbetaling blir da ca 350.000 kroner.
Mann, 66 år, Oslo

En kvinne kolliderte med en motgående bil, som kom over i hennes kjørebane. Sammenstøtet medførte bl.a. nakkeplager, og senere MR påviste prolaps i nakken. Etter noen forhandlingsrunder ble den endelige erstatningen samlet 600.000 kroner, samt et forbehold om å kunne komme tilbake til saken hvis skaden skulle medføre at hun falt ut av arbeidslivet.
Kvinne, 51 år, Tvedestrand


Relevante medlemsfordeler


Fant du det du lette etter?