Specialized Shuffle LED SB

Shuffle LED SB fra Specialized havner i midtsjiktet i test av sykkelhjelmer til barn 2022.


grå sykkelhjelm for barn
grå sykkelhjelm. Foto: ADAC / © NAF

Sykkelhjelm for barn:

Sykkelhjelm fra Specialized

Produkt: Shuffle LED SB
Pris: 540 kroner
Vurdering: Tilfredsstillende
Totalsum: 2,6 poeng
Poengskalaen går fra 0 til 5,5, der 0 er best resultat.

«

Specialized Shuffle LED SB har god beskyttelse mot forskyvning av hjelmen på hodet, men får likevel dårlig resultat på beskyttelse mot hodeskader.

God brukervennlighet, men svakest på beskyttelse

Shuffle LED SB fra Specialized får karakteren "tilfredsstillende" og deler plassen i midtsjiktet i testen sammen med flere av de andre hjelmene med samme poengsum. Den får god score på brukervennlighet, men når ikke opp til karakteren "god" i testen av sikkerhet.

Shuffle LED SB scorer svakest av alle hjelmene i testen av beskyttelse mot hodeskader. Dette til tross for at den gir god beskyttelse mot forskyvning av hjelmen på hodet, og god styrke og stabilitet i hakereimen.

Svake resultater i kollisjonstesten gjør imidlertid at totalscoren for sikkerhet og beskyttelse bare blir tilfredsstillende. Den får ellers god score på brukervennlighet og komfort.

Testresultat

Sikkerhet 50 %2,9
Brukervennlighet 40 %2,3
Brannsikkerhet 5 %1
Farlige stoffer 5 %1
Totalsum2,6

Resultatet fra laboratorietesten er verdsatt og vektet sammen til en totalverdi i samråd med laboratoriet. Poengskalaen går fra 0 til 5,5, der 0 er best.

NAF SYKKEL

Er din sykkel registrert?

Ved å registrere sykkelens unike rammenummer i sykkelregisteret vårt, vil din sykkel være knyttet til deg. Det vil si at hvem som helst kan spore opp sykkelen til ditt eie. Det er lurt! Medlemskapet koster 199 kr per år.

Publisert: 22. august 2022

Sist oppdatert: 30. november 2023

Janne Pedersen,

Les også


Fant du det du lette etter?