Teoritentamen

Teoritentamen vinner vår test av apper for teoriprøve. Det er en enkel og lett forståelig app, som forbereder deg på veien mot førerkortet.


Test av appen Teoritentamen for teoriprøve.
Test av appen Teoritentamen for teoriprøve. © NAF

Apper for teoriprøve:

Test av apper for teoriprøve for bil er gjort av et testpanel bestående av fire studenter fra Nord Universitet og NAFs egne eksperter Marianne Søhagen og Morten Fransrud.

Vi tester appen Teoritentamen

Appnavn: Teoritentamen
Nettsted: Teoritentamen.no/
Pris fra: 74 kr
Stjerner: 5 av 5 mulige

Hvor egnet er appen til å forberede deg til å ta teoriprøven?

Testpanelet mener appen er svært godt egnet til å lære seg grunnleggende trafikal forståelse og god forståelse om trafikkreglene. Spørsmålene er også svært godt egnet som forberedelse til teoriprøven.

«

Spørsmålene er også svært godt egnet som forberedelse til teoriprøven.

Det at vi får med forklaring på oppgavene er veldig positivt. Det hjelper med å forstå hvis vi har svart galt eller er usikre på hvorfor det var riktig.

Appens brukervennlighet

Studentene gir appen topp score for brukervennlighet. Appen oppleves som svært enkel å navigere i med et svært enkelt og lett forståelig språk. Tekst og bilder er også tilpasset mobilformat. Du ser spørsmål og svar uten å måtte scrolle nedover på skjermen, men må scrolle videre for å få forklaring på svaralternativer.

BRUKERVENNLIGHET: Studentene gir Teoritentamen topp score for brukervennlighet.

Pris og prisinformasjon

Appen markedsføres med tilgang til 6500 spørsmål, er gratis å laste ned, men du må betale for premium funksjonalitet og innhold via kjøp i appen.

Du kan velge mellom disse prisene i appen:

  • 74 kroner for 24 timer
  • 179kroner for 7 dager
  • 399 kroner for 30 dager kr

Dette mener studentene om helhetsinntrykket

Dette er den beste av appene i testen. Appen har gode og velformulerte spørsmål og forklaringer som forbereder deg til teoriprøven. Den koster litt mer, men da er forklaringer og skiltprøve med, i tillegg til teorikurs. Appen var lett å bruke. Vi likte også at vi må bekrefte for å gå videre etter at vi har valgt svaralternativ, slik at vi kan ombestemme oss og velge et annet alternativ før vi går videre.

Dette mener NAFs eksperter

Appen får full score med fem stjerner av oss. Dette er en app som er svært godt egnet til å forberede deg til teoriprøven. Appen har meget bra innhold med gode spørsmål og formuleringer. Oppgavene varierer fra enkle fakta til mer krevende trafikal forståelse. Det er mange spørsmål i basen, slik at en ikke opplever gjentakelser.

Appen tar for seg alle tema i læreplanen, og det er gjennomgående høy kvalitet på oppgaver og illustrasjoner. Du får også pedagogiske forklaringer eller miniforedrag til hver av oppgavene. Du får vite om du ville bestått teoriprøven, og du får også anbefalinger om hva du bør lære mer om.

Publisert: 26. november 2021

Sist oppdatert: 30. november 2023

Janne Pedersen,

Les også


Fant du det du lette etter?